Privatlivspolitik

Om os

TMC BYG ApS
CVR. 39321181

Webstedsadresse: www.tmc-byg.dk

Personoplysninger

Vi benytter ikke Cookies på vores hjemmeside.

Vi indsamler udelukkende de personoplysninger (navn, telefon, email), som du frivilligt afgiver på vores website, eller som du på anden vis giver dit samtykke til, at vi må indsamle.

Når du benytter dig af specifikke funktioner på websitet, f.eks. hvis du anmoder om at vi kontakter dig, forudsætter det dog, at du afgiver visse personlige oplysninger.

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Hvilke rettigheder har du over dine data

Du kan bede om, at vi sletter alle personlige data, vi har om dig. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at vi behandler oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, vi behandler om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@tmc-byg.dk

Personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi videregiver ikke dine oplysninger til trejdeparter.

Klager

Hvis du som kunde vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan du henvende dig til os på info@tmc-byg.dk. Klagen bør indeholde navn, adresse, email, telefonnummer, samt en detaljeret beskrivelse af klagens indhold. Vi behandler herefter klagen indenfor rimelig tid. Du har også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Regler

De regler der gælder for vores behandling af dine personoplysninger kan findes her: